5 JAAR GARANTIE  LEVERING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIE MATERIALEN VAN DE BESTE KWALITEIT RUIM STANDAARD ASSORTIMEN

Maak uw keuze

Vuurschalen

Vuurtafels

Vuurzuilen

Tuinhaarden

Drijfschalen

Blokkenwand

Accessoires

 

Tuinhaarden
Deze tuinhaarden zijn qua vormgeving eigenzinning, tijdloos en uniek. Echte eyecathers dus. Door deze bijzondere vormgeving zijn deze tuinhaarden ook een lust voor het oog wanneer u ze niet gebruikt.

Door slimme vormgeving hebben alle haarden de mogelijkheid tot het plaatsen van een barbequerooster. Hierdoor veranderd u een sfeervol haardvuur moeiteloos in een heerlijke barbeque.
Deze roosters, maar ook andere accessoires vindt u onder Accessoires.

De haarden worden geleverd in gitzwart (RAL9005) en in Cortenstaal. De Cortenstalen variant wordt in onbehandeld staal geleverd en krijgt zijn roestige kleur pas na blootstelling aan de buitenlucht. Het leuke hiervan is dat de haard er elke week weer anders uit ziet. De snelheid van dit proces is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Alle haarden zijn zwaar uitgevoerd, vervaardigd uit 3mm staal.

Gebruik
Gebruik aanmaakblokjes met kleine stukjes hout erop. Gebruik kleine hoeveelheden tot het vuur goed brand. Voeg dan pas grotere blokken hout toe. Zorg ervoor dat het vuur voldoende zuurstof krijgt om te branden. Houd er rekening mee dat de buitenkant van de haard zeer heet kan worden.

© 2013 - 2023 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel