5 JAAR GARANTIE   LEVERING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIE  VEEL MAATWERK MOGELIJKHEDEN  RUIM STANDAARD ASSORTIMEN

Maak uw keuze

Vijvers

Vijverwanden

Waterschalen

Watertafels recht

Watertafels rond

Accessoires

 

Vijverwanden
Met deze grandioze achterwanden maakt u uw aluminium- of Cortenstalenvijver echt helemaal af. De achterwanden worden helemaal voorbereid tot de wateruitloop, van RVS, met uitvoering naar keuze. De muren zijn hol en aan de achterzijde van de muur kan een gedeelte los gemaakt worden, waardoor de pomp simpel weggewerkt kan worden. 

Het is uiteraard ook mogelijk om een losse muur met wateruiloop bij een bestaande vijver te plaatsen, of zelfs in een grindbak. Kijkt u ook eens op onze vijverpagina voor de mogelijkheden.

Toepassingen
De achterwanden worden op twee manieren gemaakt. Als losse muur welke overal geplaatst kan worden, bijvoorbeeld achter een vijverbak of bij een bestaande vijver en als wand die deels op de vijverrand bevestigd wordt door middel van een klik-systeem

Materiaal
De vijvermuren worden van twee verschillende materialen gemaakt.
De aluminiumvarianten zijn in alle RAL kleuren te bestellen en zijn gemaakt van 3mm dik aluminium. De buitenzijde is voorzien van 2 lagen krasvaste poedercoating en de binnenzijde van een epoxycoating.
De Cortenstalenvarianten zijn gemaakt van 3mm dik Cortenstaal en kunnen onbehandeld gebruikt worden.

Maatwerk & Ontwerp
In de webshop zijn een aantal voorbeeldafmetingen te vinden en te bestellen. Bent u opzoek naar iets anders? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, met al uw wensen en afmetingen.
Wilt u weten of een vijvermuur wel in uw huidige tuin past, of wilt u de rest van uw tuin ook aanpakken? Neem dan contact op om een afspraak te plannen. 

 Klik hier voor bijhorende accessoires, als RVS wateruitlopen en pompen    

© 2013 - 2024 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel