Visie

'Het ontwerp als fundament van uw tuin'

Voordat een tuin aangelegd kan worden is het van groot belang dat u weet wat er aangelegd wordt en dat u daar voor 100% achterstaat. 
Zomaar beginnen met de aanleg van de tuin, zonder dat er een uitgewerkt ontwerp is, biedt vaak niet het gewenste resultaat 

Het ontwerp is een samenwerking tussen u, als opdrachtgever, en de ontwerper. In deze samenwerking wordt er gezorgd dat er een ontwerp op tafel komt waar u 100% tevreden mee bent. Er zijn dan geen verassingen achteraf, te smalle paden, te klein terras of een gazon waar de gewenste trampoline niet op past.

Het ontwerp is een investering die zichzelf terugverdiend tijdens de realisatie in plaats van een onnodige extra kostenpost.
Door veel inzicht in het ontwerp te geven, met gedetailleerde 2D tekeningen en 3D visualisaties kunnen onderdelen, waar u niet volledig tevreden mee bent, gewijzigd worden tijdens het ontwerpproces in plaats van tijdens de realisatie. Dit scheelt veel tijd, maar ook geld! 
Stelt u zich eens voor wat de kosten zijn wanneer een professioneel hoveniersbedrijf tijdens de werkzaamheden toch bepaalde onderdelen moet aanpassen, extra arbeidsuren en misschien ook nog extra materiaalkosten.

Door te werken met computergetekende tekeningen kunnen er snel aanpassingen gemaakt worden, daardoor zijn de kosten voor een ontwerp vaak niet alleen gedetailleerder, maar ook goedkoper dan handgetekende ontwerpen.

Het ontwerp is tijdens de realisatie constant de richtlijn en het na te streven doel!

© 2013 - 2023 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel