Werkwijze

'Een goed ontwerp begint met een goed gesprek'

De samenwerking tussen u, als opdrachtgever, en de ontwerper begint met een intensief, gratis, kennismakingsgesprek (binnen een straal van 50km van Amersfoort worden geen voorrijkosten berekend).
In dit gesprek zal gesproken worden over uw wensen en eisen, de gewenste stijl, budget, beheervisie en de te leveren producten.
Ook wordt uw tuin ingemeten, indien nodig wordt er een kadastrale kaart en/of een KLIC melding aangevraagd. Tijdens dit gesprek kan er een indicatieprijs van het ontwerp gegeven worden.

Na het kennismakingsgesprek wordt er een eerste ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt aan u gepresenteerd aan de hand van gedetailleerde, computergetekende 2D tekeningen in kleur en op schaal, maar ook via een een 3D visualisatie op DVD. Hierdoor krijgt u een perfecte impressie van het ontwerp. Na deze presentatie kunnen er nog eventuele wijzigingen doorgevoerd worden, zodat u echt tevreden bent over het ontwerp.

Wanneer u niet goed weet wat er allemaal mogelijk is in een tuin en ook niet weet welke stijl u het meeste aanspreekt kan er gekozen worden om meerdere eerste ontwerpen te maken.

In het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp gepresenteerd, waarin alle doorgegeven wijzigingen zijn verwerkt. Dit definitieve ontwerp wordt, net zoals het eerste ontwerp, gepresenteerd aan de hand van een gedetailleerde, computergetekende 2D tekening in kleur en op schaal en een 3D visualisatie op DVD. Ook ontvangt u tijdens dit gesprek de overige producten naar uw keuze. U kunt hierbij denken aan een matenplan, verlichtingsplan of beplantingsplan.

Neem contact op om ook een goed gesprek te plannen over uw tuin.

© 2013 - 2023 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel