Partners
Het Tuinleven is altijd opzoek naar interessante professionals en bedrijven om mee samen te werken in Nederland en België.


Vaak is er de vraag vanuit onze klanten of wij de producten ook plaatsen, of iemand weten die dit kan. Vaak kunnen we onze klanten hier mee helpen, maar helaas nog niet altijd. Omdat we leveren binnen heel Nederland en België zijn we voornamelijk opzoek naar hoveniers en interieurbeplanters in verschillende regio's.

Daarnaast kunnen we onze artikelen voor bedrijven, binnen de groene wereld, vaak voordeliger aanbieden. Neem eens contact op over de mogelijkheden die wij u en uw klanten kunnen bieden.

Hoveniers

Het Tuinleven is gespecialiseerd in het ontwerpen en visualiseren van tuinen en bedrijfsterreinen. Daarnaast leveren we hoogwaardige producten en accesoirres voor in de tuin.

We zoeken op dit moment hoveniers binnen heel Nederland en België, om offertes uit te brengen wanneer hier vraag naar is. Het kan dan gaan om het realiseren van een volledige tuin, maar ook om het plaatsen van een plantenbak of een tuinhaard. In ieder werkgebied zijn we opzoek naar één hoveniersbedrijf. 

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en 3D visualiseren van tuinen en bedrijfsterreinen. Om ons werkgebied verder uit te breiden zijn we opzoek naar hoveniersbedirjven die ondermeer gespecialisserd zijn in het aanleggen van tuinen. Uiteraard kunnen we ook het ontwerp voor uw klanten volledig verzorgen. Neem eens contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur beplanters
Een aantal van de producten die wij verkopen in de webshop zijn ook geschikt om binnen te gebruiken. De meeste plantenbakken kunnen bijvoorbeeld waterdicht gemaakt worden. Daarom zijn we door heel Nederland en België opzoek naar interieurbeplanters, om plantenbakken te plaatsen en aan te planten bij onze klanten.


Uiteraard verzorgen we ook graag een inrichtingsplan voor uw klanten wanneer dat nodig is. 
Neem contact op en meld u aan als partner.

Reseller worden
Het Tuinleven is opzoek naar resellers binnen Nederland en België. 


Wel de lusten, niet de lasten
Wij zorgen voor de webshop, de producten, het contact met de leveranciers, maatwerk oplossingen en scherpe prijzen, u verdiend bij iedere verkoop. U heeft dus wel de lusten maar niet de lasten.

Reseller worden kan op verschillende manieren.
Zo kunt u een zo genaamde partnerlink op uw website plaatsen. De bezoekers van uw webpagina komen dan op onze webshop uit. Op het moment dat zij een order plaatsen, zien wij dat de bezoeker via uw website op onze pagina terrecht is gekomen. Wij keren u dan de provisie uit.

Ook kunt u producten zelf via de webshop bestellen. U ontvangt van ons een kortingscode die voor iedere order geld. U koopt het product goedkoper in en bepaalt zelf de verkoopprijs aan uw klant. U ontvangt uiteraard geen provisie vanuit ons.

Neem eens contact met ons op als u ook interesse heeft om reseller van Het Tuinleven te worden. 

© 2013 - 2023 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel