Wellness: Spa's

Waarom een spa, beter bekend als whirpool of jacuzzi, importeren uit Azië of Amerika, als er in Nederland een spabad wordt geproduceerd van zeer hoge kwaliteit. Deze spa ook wel eco-spa genoemd is ontworpen om de meest energiezuinige te zijn.
Naast het zuinige ernergie verbruik en de perfecte combinatie van massage en ontspanning worden deze spabaden tot in de puntjes afgewerkt, u bepaald zelf de uitstraling van de omkasting, als ook de kleur van het rolsysteem.
 

De spa is niet via de webshop verkijgbaar. Neem contact op via de contactpagina voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of een afspraak bij u thuis.
 

Indeling en Eigenschappen

Jets2 x 26
Zittingen1 Cooldown zitting
Ligplaatsen2
Afmetingen3100 x 1900 x 930 mm incl. tech. ruimte
Afmetingen bij buffer uitvoering2700 x 1900 x 930 mm
Liters935
KuipkleurWit
Nek en Schoudermassage2 watervallen
FilterZandfilter
VerlichtingLed
AfdekkingAutomatisch Rolsysteem
Massage pompen2
BedieningDrukknoppen
Voltage2 x 16A
OverigenAntislip in- en uitstap, totale leegloop en kilowatuur meter
OptiesAutomatische waterbehandeling, waterontharder
Massageslang, Gas gestookte verwarming, Techniek in- of extern en de mogelijkheid tot ingraven


Energie zuinig
Deze spa is naast comfort en een geweldige uitstraling, ontworpen en gefabriceerd om meest innovatieve en energiezuinige spa te zijn.

Door gebruik te maken van een isolerende kunststof omkasting die ook nog eens helemaal wordt opgevuld met isolerende korrels, wordt het water zo optimaal mogelijk geisoleerd. Daarnaast is het bad zo vorm gegeven dat er zo min mogelijk liters water nodig zijn en tevens te kunnen genieten van een heerlijke massage. 
U begrijpt, hoe minder water er op temperatuur moet worden gebracht, hoe minder energie dit kost.

Ergonomie
Er zijn twee ligplekken, deze ligplekken zijn geschikt voor iedereen en zorg er voor dat u in de juiste houding ligt te ontspannen.

Traploze regeling
De sterkte van de jets is altijd te verstellen, ook terwijl u ligt, zo kan u de jets helemaal open of helemaal dicht zetten en uiteraard alles wat door tussen in zit.
De ligplaatsen worden onafhankelijk van elkaar afgesteld. Vergelijk de spa maar met uw bed. U slaapt altijd aan dezelfde kant, misschien wel met een harder of zachter matras of kussen als uw partner, zodat u altijd lekker ligt.

Totale leegloop
Dit is de eerste spa met een totale leegloop. Hierdoor kan u de spa gebruiken, zoals u uw bad binnen ook zou gebruiken. Daarbij kan u de spa veel gemakkelijker schoonmaken wanneer deze leeg is. Ook is het mogelijk om het water op te slaan in een buffer, waardoor nog minder energie nodig zal zijn, om een aangename watertemperatuur te behouden.


Mogelijkheden

Basis spa
Dit is de meest bekende vorm, de techniek zit ingebouwd in de behuizing van de spa, waardoor deze overal geplaatst kan worden, mits er een stroomvoorziening is. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat het water automatisch op temperatuur wordt gehouden. Hierdoor kan er op ieder gewenst moment van de dag genoten worden van een heerlijke massage.

Voordelen
- De spa is altijd klaar voor gebruik, omdat deze altijd op temperatuur is.
- Het water hoeft maar één keer in het kwartaal vervangen te worden

Zeer geschikte vorm voor de frequente gebruiker!
Leegloop spa
Bij dezegebruiksvorm laat u de spa volledig leeglopen,
nadat u lekker ontspannen in de spa heeft gezeten.

Op deze manier gebruikt u de spa als een traditioneel bad.
U vult het bad steeds met warm water, via de binnenhuisinstallatie, wanneer u gebruik wilt maken van de spa. U laat het water gemakkelijk weglopen via de rioolaansluiting als u klaar bent.

Wilt u de spa twee dagen achter elkaar gaan gebruiken, dan kunt
u natuurlijk beslissen om het bad niet leeg te laten lopen.

Voordelen
- Wanneer u de spa niet gebruikt heeft u geen energiekosten. 
- U ontspant altijd in 'vers' water.
- U weet de exacte kosten van het verbuik.
- Er is geen waterbehandeling nodig.

Externe buffer

Door de totale leegloop mogelijkheid kunt u kiezen om gebufferd warmwater, wat bijvoorbeeld in de garage of kelder staat, naar de spa te pompen. Omdat het in de winter minder koud is, scheelt het u aanzienlijk in de energiekosten om het water op temperatuur te houden. Bij deze optie dient het water in de externe buffer behandeld te worden.

Voordelen
- Bespaart energiekosten, het temperatuurverschil is kleiner en er wordt geen ernergie verbruikt wanneer het water va nde spa in de buffer zit.
- Het water is altijd instapklaar
- De Spa is veel gemakkelijker schoon te maken wanneer er geen water in staat.

Een perfecte optie voor de millieubewuste genieters!

Opties

Gas gestookte verwarming, optioneel bij de basis spa en spa met een externe buffer kan de elektrische verwarming ongezet worden naar een gas gestookte verwarming. Hierdoor kan de Steenkracht Eco-Spa al op 1x16 AMP werken.

Ingraven, alle varianten kunnen ingegraven worden, dit geeft een luxueze uitstraling en zorgt ook voor een gemakkelijke insap.

Extra Massage slang, zo kunt u zelf bepalen op welke plek u een massage wilt. Het is dus ook mogelijk om een lichaamsdeel aan de voorkant te masseren.

Waterontharder, zorgt er voor dat u altijd zacht water heeft in uw spa.

Automatische waterbehandeling, is erg handig want er hoeft nooit meer gedacht te worden aan de (wekelijkse) waterbehandeling.

Custom made omkasting, u bepaalt zelf hoe de buitenzijde van uw spa er uit ziet. Zo is het mogelijk om de spa volledig aan te laten sluiten op de stijl van uw tuin of wellness kamer. Alles is mogelijk, we helpen u graag!


Het Tuinleven werkt nauw samen met Steenkracht. Zij produceren deze spa´s in eigen fabriek, in Nederland, levering en communicatie is daardoor erg gemakkelijk. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om u, in de showroom of bij u thuis, zo volledig mogelijk in te lichten en te adviseren over alle mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie, of een afspraak bij u thuis.

Wanneer begint u met genieten ?

Wellness: Spa's
 


 

© 2013 - 2017 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel