5 JAAR GARANTIE  LEVERING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIE RUIM STANDAARD ASSORTIMENT VEEL MAATWERK MOGELIJKHEDEN

Maak uw keuze

Aluminium blok

Cortenstaal blok

Polyester wand

Aluminium wand

Cortenstaal wand


LED Verlichting

Polyester wanden
De polyester wanden, ogen massief, zijn licht van gewicht en daardoor erg gemakkelijk te plaatsen. Aan de zijkanten zijn deze wanden voorzien van montagestrips. Een groot voordeel va ndeze wanden is dat ze een holle contructie hebben, u kan daardoor gemakkelijk accessoires monteuren, zoals verlichting.

De wanden kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het is mogelijk om de afscheiding met de buren geheel of gedeeltelijk vorm te geven, maar ze kunnen ook los in de tuin geplaatst worden om meer spanning te creëren in de tuin, de tuin gemakkelijk te verdelen als 'devider' of zelfs als bank.

Kleur
De Polyester variant wordt standaard geleverd in RAL 9010 (Zuiver wit) In totaal kan u bij polyester kiezen uit 10 RAL kleuren.

Maatwerk
Maatwerk is bij polyester niet mogelijk. Wilt u toch liever een afwijkende maat bestellen ? Dat kan, We leveren wel maatwerk wanden van aluminium en Cortenstaal.

Materiaal
Polyester
 wanden worden uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd, kunnen de
hoeken niet uitscheuren. De wanden zijn door en door gekleurd. Standaard kleur is zuiver wit maar er zijn 10 andere RAL-kleuren mogelijk. 
Onderhoud
Bij een normale belastingsfactor dient de wand jaarlijks tenminste tweemaal gereinigd te worden.
Voor al de te gebruiken reinigingsmiddelen geldt, dat deze de toegepaste materialen en hun oppervlaktebehandeling niet mogen beschadigen of aantasten. Alleen het gebruik van neutrale middelen, met een pH-waarde van tussen 6 en 8 is toegestaan. Daarbij mogen deze middelen niet krassen. Het reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen e.d. is eveneens niet toegestaan. Reinigen met een hogedrukinstallatie kan schade veroorzaken.

© 2013 - 2024 Het Tuinleven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel